SHOWROOM

1e Kapschuur

De pijlers van de kapschuur zijn van Douglas hout gemaakt de zijkanten zijn gepotdekseld met sloophouten planken. De gordingen zijn van sloophouten balken.

Verbindingen zijn gemaakt met pen gat en de voorste balk heeft een traditionele liplas.
De gemetselde steenlaag bestaat uit authentieke veldbrandstenen.

2e Douglas schuur

Gebouwd van sloophouten balken en Douglas  palen en planken. Voorzien van in de lengte overlappend Douglas planken.

Behandeld met Aqua Protect (coating) zodat het water eraf druppelt. Op waterbasis en milieubewust gebruik. Een  top product om hout langdurig te beschermen tegen schimmels en bacteriën.

3e Douglas schuur

Werkplaats met opslag, gebouwd met sloophouten balken en afgetimmerd Douglas. onderkant opgemetseld met oude stenen van gesloopt dijkhuis in de omgeving.

Een ruime opslagschuur met een geïsoleerde werkplaats. Volop droge opslag voor nieuw hout zoals Eiken en Douglas.

Tuinhuis / Showroom

Uniek tuinhuis met openhaard, puntdak, potdeksel wand en steekzolder. Hierin laten we diverse toepassingsmogelijkheden en afwerkingen zien van sloophouten planken in smal en breed,

Let goed op de bouwconstructie van Douglas balken en detailafwerking daarvan. Dit is op een zeer traditionele manier door vakmanschap gebouwd. Pen gat, liplassen, klassieke IJsselstenen, detail hoekafwerking en ronde en halfronde stalramen.

Buitenterrein

Ons buitenterrein van >2000m2 heeft veel ruimte voor grote partijen gebruikt hout. Opgeruimd, perfect gesorteerd zodat alles overzichtelijk is en eenvoudig te bereiken is. Eigen parking en heftruck aanwezig.

Een kopje koffie of thee kunt u zelf pakken in ons tuinhuis. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een groot grasveld om op te spelen

Logo ontwerp

Onlangs heeft Gewoon Fleur, ontwerpbureau uit Roosendaal een nieuw logo ontworpen waar wij heel trots op zijn!!!

Zwart hout op de achtergrond met duidelijk letter gebruik in wit en licht grijs. Stijlvol en overduidelijk zijn wij hiermee aanwezig en herkenbaar.