Gebruikte vloerplanken

Neem gerust contact op
  • Grootste leverancier in sloophout
  • Enorme voorraad
  • Transport door heel Europa
  • Razendsnelle levering

Gebruikte vloerplanken in uw huis? Deze zijn te koop bij Buitenleven Second Life Wood in Brabant. Wij zijn een grote leverancier van allerlei soorten gebruikte vloerplanken. Naast sloophouten planken is er een groot assortiment gebruikte en nieuwe balken die u kunt kopen. Gebruikt hout werkt minder en is daarmee perfect geschikt voor het maken van vloeren, wanden, plafonds, meubels en constructies. Ons aanbod is zeer divers en uitgebreid. Het is bij ons dan ook mogelijk om grote hoeveelheden hout te kopen. Als groothandel leveren wij deze zowel nationaal als internationaal.

Gebruikte vloerplanken: unieke geleefde uitstraling

Al onze gebruikte vloerplanken zijn afkomstig uit de bouw, oude gebouwen of de transportindustrie. Ze hebben een unieke geleefde uitstraling. Geen enkele plank is hetzelfde. Al onze vloerplanken zijn geselecteerd op  kopformaten en lengtes. Daardoor zijn er gemakkelijk vloeren, wanden, plafonds,  meubelen, tuinhuizen en complete projecten van te maken. Het assortiment verschilt naast formaten in kleuren, zoals bruin, grijs, blond en hebben na verwerking een geheel eigen stijl van bont tot Scandinavische look. Per partij zijn er onderlinge verschillen.

Bewerken van gebruikte vloerplanken

Wanneer u gebruikte vloerplanken binnen (zoals in huis / kantoor/tuinhuis) wilt verwerken, moeten deze eerst bewerkt worden. Dit begint met het schuren van 3 kanten van de planken en evt over de lengte op een vast formaat afzagen, vervolgens 2-3 weken de gebruikte planken laten acclimatiseren op de plaats van gebruik. De planken voor een vloer zijn op zijn mooist bij gebruik in wildverband. Ten slotte krijgen de sloophouten planken een afwerklaag, zodat ze lang mooi blijven. Om de vloerplanken mooi te houden, is onderhoud belangrijk. Meer weten over ons aanbod? Kom naar onze showroom in Roosendaal of bel naar +31(0)6-16 28 72 95.


Meer informatie:

Recuperatiehout kopen | Gebruikt hout | Sloophouten vloeren kopen | Sloophout planken vloeren | Groothandel gebruikte vloerplanken

Contact

Velden met * zijn verplicht